Mahi-Mahi cu chutney proaspăt de coriandru

Mahi-Mahi cu chutney de coriandru proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 312 calorii, 33g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $6.62 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coriandru, cățel de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma kiwi, puteți urma acest fel principal cu Kiwi-Berry Pavlova ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Mahi-mahi cu chutney proaspăt de coriandru și Kiwi, Chipotle Mahi Mahi Burrito Bowls cu nucă de cocos Cilantro Lime Rice + picant Strawberry-Mango Salsa, și Cina În Seara Asta: Mahi Mahi Cu Pesto De Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați grosolan primele 5 ingrediente în procesor. Condimentează chutney cu sare și piper.
Presărați peștele cu sare, piper și chimen.
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu.
Adăugați pește. Saut până la doar opac în centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați pe farfurii; deasupra cu chutney.
* Vândut la multe supermarketuri și pe piețele din India, Asia de Sud-Est și latină.
O porție conține următoarele: calorii (kcal) 334,34; % calorii din grăsimi 42,7; grăsimi (g) 15,85; grăsimi saturate (g) 7,71; colesterol (mg) 146,56; carbohidrați (g) 9,23; fibre dietetice (g) 3,13; zaharuri totale (g) 5,24; carbohidrați neți (g) 5,93; proteine (g) 38,48
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.