Macaroane De Lămâie
Macaroons de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 84 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 30 și costă 40 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Dacă aveți la îndemână făină de migdale, fasole de vanilie, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Macaroane Cu Lămâie De Nucă De Cocos, Macaroane De Nucă De Cocos Cu Lămâie, și Macaroane De Vanilie Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aceste cookie-uri sunt ușoare și distractive de făcut. Ele pot fi o mare toamna sau iarna plus față de unele tratează ciocolată.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Într-un bol mediu, Cerneți împreună zahărul pudră și făina de migdale.
În vasul unui mixer de suport echipat cu atașamentul pentru bici, bateți cele 5 albusuri timp de 1 minut pentru a le combina.
Adăugați crema de tartru și continuați să bateți albușurile la viteză mare până se formează vârfuri moi, 3 până la 5 minute.
Adăugați semințele de fasole de vanilie răzuite și continuați să bateți până când este complet încorporată și albii sunt lucioși, 2 până la 3 minute.
Scoateți vasul din mixer și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia ușor coaja de lămâie și amestecul de zahăr pudră.
Înveliți 1 sau 2 foi mari de copt cu un strat de hârtie pergament. Pulverizați hârtia cu un strat subțire de spray antiaderent. Pune heaping lingurite de aluat aproximativ 2-inch afară pe tava(e). Aveți grijă să lăsați spațiul dintre fiecare movilă, deoarece acest aluat se răspândește pe măsură ce se coace.
Puneți tava în centrul cuptorului și coaceți timp de 8 minute, apoi ridicați temperatura la 375 grade F și coaceți până când fursecurile se rumenesc în jurul marginilor și formează un exterior frumos asemănător cochiliei, aproximativ 10 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați-le să se răcească câteva minute înainte de a le scoate cu grijă din tavă cu o spatulă offset. Ai grijă! Se pot lipi de hârtie.