Macaroane cu unt de salvie și patru brânză

Macaroane cu unt de salvie și patru brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Macaroane cu unt de salvie și patru brânzeturi. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 348 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica brânză gruyere, pesmet unseasoned, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane și brânză Derby de salvie la cuptor, Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, și Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile în caseta albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură pentru a se fierbe și aranja raft în partea de sus. Ungeți un vas de copt de 9 x 9 inci și lăsați-l deoparte. Topiți 1 lingură de unt rămas și amestecați într-un bol mediu cu 1 cană de Parmigiano și toate firimiturile de pâine până se umezesc bine; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă puternic sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați paste și gătiți jumătate din timpul indicat pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4
Între timp, topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Când începe să spumeze, adăugați salvie și gătiți până când este crocant și untul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până când pastele sunt gata. Rezervați 1 cană de apă pentru paste și scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Întoarceți pastele în oală și puneți-le la foc mic. Se amestecă untul de salvie, apa de paste rezervată, restul de 3 căni Parmigiano, Gruyere, Cheddar, mascarpone și sare și se condimentează cu piper negru proaspăt măcinat. Amestecați constant până când brânzeturile se topesc uniform și pastele arată bine acoperite. Întoarceți pastele în vasul de copt și acoperiți uniform cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
MascarponeMascarpone
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
GruyereGruyere
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se pune sub broiler până când bulele de amestec și partea superioară se rumenesc, aproximativ 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În17 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista