Macaroane cu trei brânzeturi și brânză

Macaroanele cu trei brânzeturi și brânza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 342 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, Brânză gorgonzola, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane Și Brânză De Dovleac, Slănină Și Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați făină și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă laptele și frunza de dafin; se aduce la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu cu un tel.
Adăugați Gorgonzola, 1/2 cană Parmigiano-Reggiano și sare; se amestecă până se topesc brânzeturile. Aruncați frunza de dafin.
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti pastele in apa clocotita 5 minute sau pana aproape fragede, omitand sare si grasime; se scurge bine.
Adăugați pastele în amestecul de brânză, amestecând bine.
Așezați aproximativ 1/2 cană de amestec de paste în fiecare 6 (1 cană) ramekins acoperite cu spray de gătit.
Se presară uniform cu mozzarella. Completați uniform cu amestecul de paste rămas.
Combinați restul de 1/4 cană Parmigiano-Reggiano și panko; presărați uniform peste amestecul de paste. Pulverizați ușor cu spray de gătit; se presară cu piper negru.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până se încălzește.