Macaroane cu două tipuri de carne
Rețeta de Macaroane cu două tipuri de carne poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 45 de minute . Pentru 1,27 dolari per porție , primiți un fel principal pentru 8 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 457 de calorii . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de carne de vită tocată, sare, ardei iute și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 52% , ceea ce este destul de bine. Rețete similare sunt Chess Pie Two Ways , Chocolate Soup For Two și Chunky Two-Bean Chili .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și de porc la foc mediu până când nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați ingredientele rămase.
Transferați într-o tavă de copt de 3 litri unsă.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 1 oră și jumătate sau până când macaroanele sunt fierte, amestecând la fiecare 30 de minute.