Macaroane coapte și brânză II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 500 de calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, brânză Cheddar foarte ascuțită, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane și brânză la cuptor, și Macaroane și brânză la cuptor.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgeți și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
3
Într-o cratiță mare la foc mic, supă caldă și adăugați lapte; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Carne De Vită Conservată La Cald, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați 1/4 de brânză în supă și îndepărtați amestecul de pe foc când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Carne De Vită Conservată La Cald, Tăiată Cubulețe
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
6
Adăugați macaroane și roșii în supă; se amestecă și se toarnă într-un vas de copt de 9x13 inch. Acoperiți cu pesmet și brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cheddar Degresat Ras
4 Roșii Roșii Medii
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Carne De Vită Conservată La Cald, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 40 de minute sau până când brânza devine maro aurie; servi.