Macaroane coapte și brânză II
Macaroane coapte și brânză II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 500 de calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, brânză Cheddar foarte ascuțită, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane și brânză la cuptor, și Macaroane și brânză la cuptor.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgeți și rezervați.
Într-o cratiță mare la foc mic, supă caldă și adăugați lapte; se amestecă.
Adăugați 1/4 de brânză în supă și îndepărtați amestecul de pe foc când brânza este topită.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Adăugați macaroane și roșii în supă; se amestecă și se toarnă într-un vas de copt de 9x13 inch. Acoperiți cu pesmet și brânză rămasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 40 de minute sau până când brânza devine maro aurie; servi.