Macaroane coapte și brânză II

Macaroane coapte și brânză II
Macaroane coapte și brânză II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 500 de calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, brânză Cheddar foarte ascuțită, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane și brânză la cuptor, și Macaroane și brânză la cuptor.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cps Apă Rece1-1/4 Cps Apă Rece
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgeți și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat4 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat
3
Într-o cratiță mare la foc mic, supă caldă și adăugați lapte; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
Cimbru, Frunze Tocate GrosierCimbru, Frunze Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru UscatFiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru Uscat
4
Adăugați 1/4 de brânză în supă și îndepărtați amestecul de pe foc când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cimbru, Frunze Tocate GrosierCimbru, Frunze Tocate Grosier
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
6
Adăugați macaroane și roșii în supă; se amestecă și se toarnă într-un vas de copt de 9x13 inch. Acoperiți cu pesmet și brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (2-1/2 Uncii) șuncă Delicată Feliată Subțire1 Pachet (2-1/2 Uncii) șuncă Delicată Feliată Subțire
Macaroane InelMacaroane Inel
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cimbru, Frunze Tocate GrosierCimbru, Frunze Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 40 de minute sau până când brânza devine maro aurie; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista