Macaroane
Macaroons ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 99 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, zahăr, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Macaroane De Cafea, Macaroane Paradisiace, și Macaroane Din Fulgi De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Bateți împreună albușurile cu sarea într-un castron mic până formează vârfuri moi.
Adăugați zahărul 1 lingură la un moment dat, continuând să bateți cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Continuați să bateți până la luciu. Îndoiți nuca de cocos în amestecul de ouă. Aruncați amestecul cu lingurița pe foaia pregătită, distanțându-se la aproximativ 2 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 12 minute.