Macaroane
Dacă aveți în jur 50 minute pentru a petrece în bucătărie, Macaroons ar putea fi un excelent fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție conține 113 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 799 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, zahăr glazură, o mascarpone de cadă de 250g și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 5%, acest fel de mâncare este improvabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Macaroane Din Fulgi De Porumb, Macaroane Scandaloase, și Macaroane De Cafea.
Instrucțiuni
Bateți albușurile într-un castron mare și curat până se formează vârfuri moi.
Bateți zahărul glazurat în 3 sau 4 loturi, amestecând bine între fiecare adăugare.
Adăugați câteva picături de colorant cu adăugarea finală de zahăr. Continuați să bateți până când amestecul este roz deschis, fără dungi și este gros și lucios, cam ca spuma de ras.
Folosind o lingură mare de metal, pliați ușor migdalele măcinate. Acoperiți 4 foi de copt cu pergament de copt și tamponați puțin din amestec în colțurile fiecărei foi pentru a fixa hârtia. Dacă nu aveți suficiente foi de copt, faceți și gătiți jumătate din cantitate, apoi repetați. Folosiți 2 linguri sau o pungă de conducte prevăzută cu o duză largă pentru a face 40 de cercuri, fiecare de aproximativ 5 cm lățime. Lăsați să stea timp de aproximativ 10 minute până când începe să se formeze o piele.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Așezați foile de copt în cuptor, lăsând ușa cuptorului ușor întredeschisă pentru a permite aburului să scape, apoi coaceți timp de 20-25 de minute până când sunt crocante, dar nu rumenite. Se lasă să se răcească.
Când sunteți gata de servit, ușurați ușor hârtia cu un cuțit de paletă. Întindeți cu grijă 1 linguriță de gem de zmeură pe biscuit peste jumătate din biscuiți și 1 linguriță de mascarpone pe biscuit peste celelalte jumătăți, apoi sandwich ușor împreună.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Macaroons poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "