Maca-Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 939 calorii, 54g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de macaroane de cot, brânză mozzarella, Brânză americană de proces și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Maca Cacao Hot Chocolate, Ciocolata Ghimbir Maca Lapte, și Batoane Energizante Brownie-Macan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună macaroane fierbinți și brânză americană într-un castron mare până când brânza se topește. Mișto. Se amestecă ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Americană
Cheddar Degresat Ras
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Ungeți uleiul de arahide pe o tigaie de pizza de 12 inci cu părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Întindeți amestecul de macaroane uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat Ras
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți la 350 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Se întinde cu sos; se acoperă cu brânză mozzarella și pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Coaceți încă 15 minute sau până când brânza se topește.