Măr-Arțar Galette
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Galette de mere-arțar. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 58 cenți pe porție. O porție conține 285 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cidru de mere, zahăr granulat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Galette de mere de scorțișoară cu glazură de arțar sărat, Galette de mere prăjite și Butternut cu glazură de muștar-arțar, și Galette de piersici Ricotta cu glazură balsamică de arțar.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente (prin ulei) într-un robot de bucătărie și pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Combinați cidrul și apa într-un castron mic și stropiți pe aluat, în timp ce procesați, până când aluatul este umed și începe să se lipească. Acoperiți în folie de plastic; se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a face umplutura: aruncați merele cu suc de lămâie, zahăr brun, 3 linguri sirop de arțar și făină.
Desfaceți aluatul și așezați-l pe un pătrat de 16 inci de hârtie pergament.
Rulați într-un cerc de 15 inci.
Așezați aluatul și pergamentul pe foaia de copt cu margini; aranjați merele în centru, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginile; apăsați ușor pentru a sigila. Dot mere cu unt.
Bateți albușul de ou și apa împreună într-un castron mic.
Perie marginea aluatului cu ou se spală și se presară cu zahăr grosier. Acoperiți ușor cu folie; coaceți încă 25 de minute. Descoperi; coaceți 15-20 de minute sau până când sunt fragede și aurii.
Lăsați să stea 20 de minute.
Periați merele cu restul de 1 lingură de sirop de arțar.