Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Polentan crocant cu brânză la cuptor. Această rețetă face 7 porții cu 585 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți parmezan, unt, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tilapia prăjită la cuptor cu mămăligă brânză, Mămăligă Cremoasă La Cuptor, și Degetele De Pui Crocante, Coapte La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Pulverizați tigaia cu jumătate de foaie de 17x12 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
În 1 cratiță de 1/2 litru, gătiți uleiul, untul și usturoiul la foc mediu-mare 2 până la 3 minute sau până când usturoiul este transparent (nu lăsați usturoiul să ardă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați frișcă; se încălzește la foc mic. Se amestecă brânza Gorgonzola până se topește. Se amestecă brânza pecorino-Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
Frișcă
Pecorino
4
Se ia de pe foc.
5
Tăiați mămăliga în felii groase de 1/2 inch. Aranjați feliile în tigaie. Sos de brânză ladă uniform peste mămăligă; se presara cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Mamaliga
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Tigaie
6
Presărați firimituri de pâine uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
7
Coaceți descoperit aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Setați controlul cuptorului la fiert. Se fierbe 2 până la 3 minute sau până când blatul devine maro auriu.