Mămăligă cremoasă cu stafide și nuci de pin

Mămăligă cremoasă cu stafide și nuci de pin
Nevoie de un garnitură fără gluten? Polenta cremoasă cu stafide și nuci de pin ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 461 calorii, 11g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți parmezan, mămăligă, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac cu nuci de pin și stafide, Spanac Cu Nuci De Pin Și Stafide, și Spanac cu nuci de pin și stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, aduceți bulionul de pui și sarea la fiert la foc mediu. Treceți treptat în făina de porumb într-un flux constant lent. Lichidul va fi absorbit și făina de porumb se va bloca; nu te speria, doar bate prin ea. Coborâți focul și continuați să bateți până când polenta este groasă și netedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați smântâna și 2 linguri de unt; continuați să amestecați până când sunt încorporate și cremoase, aproximativ 5 minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3
Scoateți polenta de pe foc și turnați-o într-un vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Puneți o tigaie mică la foc mediu și adăugați restul de 2 linguri de unt. Rotiți tigaia pe foc și gătiți untul până devine auriu și nuci, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați stafidele și nucile de pin, aruncând pentru a acoperi untul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Se toarnă stafidele și nucile de pin peste vârful mămăligii și se presară parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
8
Coaceți timp de 25 de minute și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista