Linte Dal cu ulei infuzat cu usturoi și chimen

Linte Dal cu ulei infuzat cu usturoi și chimen
Lintea dal cu ulei infuzat cu usturoi și chimen necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 5 porții cu 50 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână apă, coriandru, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Linte Dal cu ulei infuzat cu usturoi și chimen, Legume infuzate cu chimen și năut peste Quinoa, și Măsline Infuzate Cu Chimen În Salată De Fasole Garbanzo De Secară Cu Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea și turmericul într-o cratiță mare; acoperiți cu 4 căni de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați roșii; gatiti timp de 5 minute sau pana cand lintea este frageda. Se amestecă sarea; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați semințe de chimen și usturoi; gatiti 2 minute sau pana cand usturoiul este auriu, amestecand constant. Se amestecă ardeiul roșu și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Se toarnă amestecul de ulei peste linte și se amestecă în 2 linguri de cilantro. Lingurați dalul în boluri individuale și presărați cu cilantro rămas și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
LinteLinte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista