Linguine cu sos de scoici
Linguine cu sos de scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 553 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui, usturoi, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Linguine și sos de scoici, Linguine cu sos de scoică roșie, și Linguine cu sos de scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gătiți linguine conform instrucțiunilor pachetului până la al dente.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adaugă șalotă și usturoi și se sotează 2 minute, până se înmoaie.
Adăugați scoici și sotati 2 minute.
Adăugați oregano, sare și piper și amestecați pentru a acoperi.
Adăugați suc de scoici, bulion de pui și vermut și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Se toarnă sosul de scoici peste linguina scursă, se adaugă pătrunjel și se amestecă pentru a se combina. Se acoperă cu parmezan chiar înainte de servire.