Linguine cu sos de scoică albă
Linguine cu sos de scoici albe ar putea fi doar pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $1.8 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 689 calorii. Dacă aveți parmigiano-reggiano, scoici littleneck, linguine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Linguine cu sos de scoică albă, Linguine în sos de scoică albă, și Linguine cu sos de scoică albă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și adăugați jumătate din căței de usturoi. Aduceți tigaia la foc mediu-mare și gătiți până când usturoiul devine maro auriu. Când usturoiul este maro auriu și foarte aromat, scoateți-l și aruncați-l, și-a îndeplinit destinul usturoiului. Puneți 3 1/2 duzină de scoici în tigaie cu vinul și 1/2 cană de apă. Acoperiți tigaia și aduceți-o la fierbere la foc mediu. Acoperiți și gătiți până când scoicile se deschid, aproximativ 10 minute.
Scoateți scoicile din tigaie și reduceți lichidul de gătit.
Lăsați scoicile să se răcească ușor, apoi scoateți-le din coji și rezervați. Aruncați cojile.
Turnați lichidul de gătit într-o cană de măsurare.
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu.
Înveliți din nou aceeași tigaie cu ulei de măsline și adăugați cățelele de usturoi rămase și un vârf mare de fulgi de ardei zdrobiți. Aduceți tigaia la foc mediu-mare și gătiți până când usturoiul devine maro auriu. Când usturoiul este maro auriu și foarte aromat, scoateți-l și aruncați-l, și-a îndeplinit destinul usturoiului.
Adăugați restul de scoici crude și lichidul de gătit rezervat pentru scoici în tigaie. Când adăugați lichidul de scoică rezervat, asigurați-vă că verificați dacă există nisip și nisip în partea de jos, este posibil să pierdeți ultimele două linguri de suc, dar acest lucru este mai bun decât nisipul din paste! Acoperiți și gătiți până se deschid scoicile.
În timp ce scoicile se gătesc, aruncați linguina în apa clocotită sărată și gătiți până când pastele sunt foarte "al dente", poate cu un minut mai puțin decât direcționează cutia.
Scoateți scoicile fierte din coajă din tigaie și păstrați-le la cald.
Adăugați untul și scoicile fierte care au fost scoase din coji înapoi în tigaie. Aduceți lichidul la fierbere și aruncați pastele fierte și ierburile. Gatiti pastele impreuna cu sosul pana cand sosul se agata de paste. Opriți focul și aruncați Parmigiano-Reggiano ras, dacă îl folosiți, și terminați cu un strop de ulei de finisare big fat. Aruncați sau amestecați energic pentru a combina.
Împărțiți pastele în feluri de mâncare și garnisiți cu scoicile care sunt încă în coajă și puțin mai ras Parmigiano-Reggiano, dacă doriți.
Asta nu te va face să vrei să te ridici!