Linguine cu anghinare și lămâie
Linguine cu anghinare și lămâie este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 3 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 559 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de inimi de anghinare, vin, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Linguine Cu Ton, Anghinare Și Lămâie, Linguine Cu Crab Și Anghinare, și Linguine cu anghinare și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați linguine și amestecați ocazional până când abia se înmoaie pentru a mușca, 2 până la 3 minute.
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați ceapa și rozmarinul în ulei până când ceapa este moale, 1 până la 2 minute.
Adăugați inimi de anghinare, bulion, vin, smântână și coajă de lămâie; se amestecă până la fierbere, 1 până la 2 minute.
Scurgeți pastele și reveniți la tigaie.
Adăugați sos de anghinare, pătrunjel și sare și piper după gust. Ridicați cu două linguri pentru a amesteca. (Dacă pastele s-au răcit, amestecați la foc mediu până când sunt fierbinți.)
Se toarnă într-un castron larg de servire sau se distribuie între farfurii.
Se servește cu pene de lămâie pentru a stoarce peste paste.
Variație: înlocuiți ardeii grași roșii și galbeni tăiați felii pentru inimile de anghinare sau ciupercile pentru anghinare și sherry pentru vinul alb.