Legumele rădăcinoase de iarnă sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, hrean, napi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rădăcină pentru legume de iarnă, Caserola de legume rădăcinoase pentru iarnă, și Legume Rădăcinoase De Iarnă Prăjite.
Instrucțiuni
1
Gatiti legumele separat in apa pana se inmoaie; se scurge. Topiți untul; se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Combinați amestecul de legume și unt; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)