Legume prăjite cu cremă Caesar Dip

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați legumele prăjite cu cremă Caesar Dip. Această rețetă face 8 porții cu 217 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați pansament cremos caesar, flori de conopidă, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată Caesar cu sos cremos de usturoi prăjit și parmezan crocant, Sos cremos Caesar + sandviș Caesar BLT Club, și Porumb prăjit salate Caesar cu parmezan iaurt grecesc sos Caesar.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați smântână, maioneză și pansament Caesar. Se amestecă brânza. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute pentru a amesteca aromele.
Între timp, încălziți cuptorul la 232°. Spray jelly roll pan, 15 1/2x10 1/2x1 inch, cu spray de gătit.
Așezați ardeiul gras, fasolea și conopida în tigaie.
Stropiți ulei peste legume.
Se presară cu sare condimentată. Se amestecă pentru a acoperi.
Coaceți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când legumele sunt crocante-fragede atunci când sunt străpunse cu furculița. Aranjați legumele pe farfuria de servire.
Se servește cald cu baie.