Zesty legume la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 25 de porții cu 64 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți oțet distilat heinz, ulei de măsline extravirgin, env. seasons dressing mix, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc Zesty și legume la grătar, Legume Prăjite Zesty, și Legume Prăjite Zesty.
Instrucțiuni
1
Se amestecă uleiul, oțetul, sucul și amestecul de pansament în cruet sau într-un castron mic, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Rezervați 1/4 cană de pansament; la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Salată
Oțet
Suc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă pansamentul rămas peste legume într-un vas de sticlă puțin adânc. Se da la frigider 1 ora la marinat, amestecand dupa 30 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
3
Scurgeți legumele; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Marinada
4
Încălziți grătarul uns la foc mediu-mare. Legume la grătar 8 până la 10 min. sau până când este crocant-fraged, răsucit și periat ocazional cu pansament rezervat.