Legume italiene și papioane Asiago
Rețeta de legume italiene și papioane Asiago ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. Această garnitură are 288 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii cherry, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați italieni cu papioane, Papioane italiene pentru cârnați și paste, și Papioane italiene pentru cârnați și paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți apa până la fierbere.
Adăugați fasole; se fierbe descoperit 5 minute. Acoperiți și fierbeți 2 până la 4 minute sau până când sunt crocante.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile, dovleceii, ceapa, usturoiul, oregano si sarea in ulei aproximativ 7 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda.
Se amestecă roșiile și fasolea; se încălzește până se încălzește.
Serviți amestecul de legume peste paste.