Legume grozave la grătar, cu Avocado și brânză de capră, se sfărâmă
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Legumele fumoase la grătar cu Avocado și brânză de capră ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 326 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 71 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de măsline, condimente la grătar, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Legume grozave la grătar, cu Avocado și brânză de capră, se sfărâmă, Salata De Pere De Fum Cu Brânză Albastră Se Sfărâmă, și Bacon înfășurat sparanghel cu brânză de capră se sfărâmă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ciupercile, ardeii grași roșii și ceapa roșie într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cană De șalote, Tocate
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Bateți uleiul de măsline, sucul de lămâie, condimentul la grătar, usturoiul și ardeiul cayenne într-un bol mic; se toarnă peste legume. Aruncați pentru a acoperi și lăsați legumele să se marineze timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Avocado Hass Ușor Piure
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți legumele din marinadă și scuturați excesul. Rezervați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Zahăr Roșu Grosier
5
Grătați legumele pe grătarul preîncălzit până la licitație, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați legumele la grătar pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
7
Bateti marinata ramasa cu otet balsamic; se toarnă peste legume. Se acoperă cu avocado și brânză de capră, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)