Legume de biban de mare și Confetti cu sos de unt de lămâie
Biban de mare și Confetti legume cu sos de lamaie-unt este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 256 calorii, 37g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,03 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, vin, porumb cu miez întreg și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Biban de mare negru cu legume marocane și sos Chile, Penne cu pui la grătar și legume într-un sos de vin alb cu unt de lămâie, și Biban de mare aburit cu vanilie, legume pentru copii și sos Cappuccino.
Instrucțiuni
1
Presărați pește cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
(fie Fie Obișnuit)
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pește în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți peștele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Așezați câte un file pe fiecare din cele 2 farfurii; păstrați cald.
6
Adăugați vin și suc în tigaie; gatiti la foc mediu-mare 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Stropiți sosul peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Adăugați porumb în tigaie; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați roșia și spanacul în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste. Aranjați 1 cană de legume pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.