Laura Simon ' s rădăcină-legume Latkes

Laura Simon ' s rădăcină-legume Latkes
Latkes rădăcină-legume Laura Simon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 30 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Dacă aveți păstârnac, morcovi, ulei de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Rădăcină De Legume Latkes, Rădăcină De Legume Latkes, și Latkes de legume rădăcinoase crocante cu piure de sfeclă.

Instrucțiuni

1
Așezați o sită mare cu ochiuri fine peste un castron mare. Încingeți cartofii și puneți-i în sită. Radeți parohiile și morcovii și puneți-le într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați ceapa, mărarul, făina matzo, sarea și piperul în amestecul de păstârnac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Folosind mâinile, strângeți cartofii o palmă la un moment dat peste sită pentru a îndepărta cât mai multă umiditate posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Adăugați cartofii stoarși în amestecul de parship. Când toți cartofii au fost stoarși, scoateți sita și turnați cu grijă lichidul de cartofi, lăsând amidonul alb de cartofi în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați amidonul în amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
AmidonAmidon
6
Adăugați 2 ouă și combinați bine. Puneți o cantitate mică de 1/4 cană de amestec în palma mâinii și aplatizați cu cealaltă mână. Dacă amestecul se lipeste împreună, puteți forma amestecul rămas în prăjituri. Dacă nu, adăugați un alt ou și apoi formați prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Într-un mediu, cu fundul greu calificat la foc mediu, se încălzește 1/2 inch ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
8
Puneți câteva prăjituri în uleiul fierbinte și prăjiți până când aurul întunecat pe o parte. Întoarceți cu o spatulă și gătiți a doua parte până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Așezați pe o foaie de copt și păstrați la cald într-un cuptor de 200 de grade F în timp ce prăjiți prăjiturile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista