Lasagna sănătoasă și Portobello
Kale Healthified și Portobello Lasagna ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 318 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. Un amestec de usturoi, albușuri de ou, ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Lasagna Sănătoasă, Portobello Lasagna Rollups, și Lasagna Portobello De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. curățați ardeii, oregano, roșiile, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și zahărul într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează și se lasă deoparte.
Amestecați 1 cană de brânză mozzarella cu albusurile și brânza ricotta într-un bol mediu.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă setată la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile feliate și gătiți, amestecând, până când își eliberează lichidul și sunt fragede, aproximativ 10 minute. Amestecați varza, în loturi și, pe măsură ce se ofilește, adăugați fulgii de piper, usturoiul și 1/4 linguriță de sare și continuați să gătiți până când varza este ofilită și verde strălucitor, încă 5 minute.
Ceață un vas de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit antiaderent.
Întindeți 3/4 cană de sos în fundul vasului. Se acoperă cu 3 tăiței, 1/2 din amestecul de ricotta și 1/2 din amestecul de ciuperci. Repetați straturile cu sos, tăiței și restul de ricotta și ciuperci. Se acoperă cu fidea și sosul rămas. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți până când tăiței sunt fragede și sosul clocotește în jurul marginilor tigaiei, aproximativ 50 de minute.
Descoperiți, presărați cu restul de 1/2 cană mozzarella rasă și continuați să coaceți până se topește, aproximativ 5 minute.
Se lasă să stea 15 minute, se presară cu pătrunjel și se servește.