Lasagna roșie, albă și verde

Lasagna roșie, albă și verde

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă 1 cană de sos de roșii într-un vas de copt, 13 pe 9 pe 2 inci (sosul nu va acoperi complet fundul) și se acoperă cu 3 foi de lasagne, asigurându-se că nu se ating. Aruncați aproximativ 1 1/2 cană de amestec de ricotta cu linguri pe paste și întindeți ușor cu spatele unei linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Presărați 3/4 cană mozzarella și 1/3 cană parmezan peste amestecul de ricotta și faceți încă 2 straturi în același mod, începând și terminând cu paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Întindeți restul de sos de roșii peste paste, asigurându-vă că pastele sunt complet acoperite și presărați cu mozzarella și parmezan rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Acoperiți vasul strâns cu folie, tentând ușor pentru a împiedica folia să atingă stratul superior și coaceți în mijlocul cuptorului 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Îndepărtați folia și coaceți lasagna încă 10 minute sau până când blatul clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Lăsați lasagna să stea cu 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Let lasagne stand 5 minutes before serving.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate58
Revista