Lasagna italiană cu cârnați (mai ușoară )
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați lasagna italiană de cârnați (mai ușoară). Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 676 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, roșii conservate, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Italiană Cu Cârnați, Lasagna Italiană Cu Cârnați, și Lasagna Italiană Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați, ceapă și usturoi la foc mediu, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere.
Se amestecă 2 linguri de pătrunjel, busuioc, zahăr, roșii și sos de roșii.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit aproximativ 45 de minute sau până când se îngroașă ușor.
Încălziți cuptorul la 177°.gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
În castron mediu, amestecați brânza ricotta, 1/4 cană parmezan, restul de 1 lingură pătrunjel și oregano.
Întindeți 1 cană din amestecul de sos într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Se acoperă cu 4 tăiței.
Se întinde 1 cană din amestecul de brânză peste tăiței; se întinde cu 1 cană din amestecul de sos.
Se presară cu 2/3 cană de brânză mozzarella. Repetați cu 4 tăiței, amestecul de brânză Rămas, 1 cană din amestecul de sos și 2/3 cană din brânza mozzarella. Se acoperă cu fidea rămasă și amestecul de sos.
Se presară cu brânză mozzarella rămasă și 1/4 cană parmezan.
Capac; coaceți 30 de minute. Descoperi; coaceți aproximativ 15 minute mai mult sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.