Lasagna de spanac cu Pesto de nuc

Lasagna de spanac cu Pesto de nuc
Lasagna de spanac cu Pesto de nucă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 800 calorii, 32g de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii cu conținut scăzut de zahăr, brânză mozzarella, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Lasagna de spanac cu Pesto de nuc, Lasagna spartă cu Pesto de nucă, și Kale Lasagna Cu Pesto De Nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de 9 x 13 inci. Dacă folosiți spanac proaspăt, tocați-l bine. Dacă utilizați spanac congelat, tocat, asigurați-vă că este bine dezghețat și stoarceți toată excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați ricotta sau brânza de vaci într-un castron mare. Se amestecă spanacul, pesto-ul, usturoiul, sarea, piperul, jumătate din parmezan și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă bine.
4
Întindeți jumătate din sosul de roșii în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți un strat de tăiței nefierte peste sos. Lingurați aproximativ 1/3 din ricotta sau cabana umplând tampoanele peste tăiței (o puteți întinde puțin, dar nu prea mult) și presărați cu 1/3 din mozzarella rasă. Urmați cu un alt strat de sos, apoi tăiței, urmat de încă 1/3 din umplutură și încă 1/3 din mozzarella. Repetați încă o dată, apoi terminați cu un strat final de tăiței. O să-ți mai rămână parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Dacă utilizați tăiței proaspeți, coaceți descoperit. Dacă utilizați tăiței uscați, acoperiți tigaia bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți timp de 50 de minute, descoperind tigaia (dacă este cazul) în ultimele 15 minute, timp în care puteți presăra parmezanul rezervat. (În cazul tigaiei neacoperite, dacă partea superioară a lasagnei devine la fel de maro pe cât vă place înainte de expirarea timpului complet de coacere, acoperiți-o ușor cu folie și continuați să coaceți, astfel încât să nu se întunece prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească aproximativ 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Așezați frunzele de busuioc și usturoiul într-un robot de bucătărie sau blender și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați nucile și continuați să amestecați până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
3
Păstrați mașina în funcțiune în timp ce stropiți în uleiul de măsline. Când aveți o pastă netedă, transferați într-un castron și amestecați parmezanul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Dacă nu veți folosi pesto-ul imediat, așezați-l într-un recipient care are un capac bine fixat. Neteziți suprafața superioară a pesto-ului și turnați suficient ulei de măsline pentru a-l acoperi complet. Acest lucru creează un sigiliu rezistent la aer care ajută la conservarea acestuia bine. Acoperiți bine și păstrați-l în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate95
Revista