Rețeta Lasagnan de legume este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 2,08 USD pe porție. Acest curs principal are 243 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, dovlecei, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna De Legume Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), Lasagna De Legume, și Lasagna De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se adaugă ceapa tocată și se sotează până se moale și translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se adaugă 4 căței de usturoi zdrobit și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați oregano uscat, busuioc și pătrunjel și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano Uscat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Adăugați roșiile zdrobite și sarea și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 cană de ulei de măsline, 1 linguriță de usturoi tocat și cimbru uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați dovlecelul pe o tigaie și ungeți cu amestec de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți până la moale, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți din cuptor și dați deoparte. Marinați vinetele și dovleceii galbeni în amestecul de ulei de măsline rămas timp de câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați 2 căței de usturoi tocat și sotati până parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
12
Adăugați ciuperci cu buton feliat și sotati pana cand se inmoaie. Pune deoparte. Între timp, puneți legumele marinate într-o tigaie și prăjiți la cuptor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Aliniați fundul unei farfurii cu caserole cu feliile de dovlecel coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
14
Adăugați jumătate din amestecul de vinete și dovlecei. Se acoperă cu jumătate din sosul de roșii și apoi se întinde brânza ricotta. Aranjați feliile de portobello deasupra și apoi presărați cu jumătate din mozzarella. Se acoperă cu amestecul de Ciuperci sotate. Se acoperă cu amestecul rămas de vinete și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cuțit De Toaletă
15
Întindeți sosul de roșii rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Se presară cu mozzarella rămasă și tot parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
17
Coaceți până când brânza se topește și se rumeneste, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia și servi.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.