Lasagna Cu Fructe De Mare

Lasagna Cu Fructe De Mare
Rețeta Lasagna cu fructe de mare ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 12 porții cu 396 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, creveți, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Lasagna Cu Fructe De Mare, Lasagna Cu Fructe De Mare, și Lasagna Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Puneți o cratiță mare la foc mediu; adăugați făină în tigaie. Adăugați treptat lapte în tigaie, amestecând continuu cu un tel până se omogenizează; gatiti 1 minut. Se amestecă untul, cimbru, sare și piper; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă 1 1/4 căni Parmigiano și nucșoară. Puneți sosul de brânză deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați usturoi; saut timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Se ia de pe foc.
9
Adăugați cremă de brânză; se amestecă până se topește brânza. Se amestecă jumătate și jumătate, 1/4 cană de pătrunjel, creveți și scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Combinați ouăle și ricotta într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul de ricotta în amestecul de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Puneți 1 cană de sos de brânză în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 4 tăiței peste sos; se acoperă cu jumătate din amestecul de ricotta. Repetați straturile cu 4 tăiței, restul de jumătate din amestecul de ricotta și restul de 4 tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Se toarnă sosul de brânză rămas peste tăiței; se presară cu restul de 3/4 cană Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
13
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Presărați lasagna cu restul de 1/4 cană de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
15
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
16
Notă de vin: aroma bogată, moale și textura cremoasă, care umple gura acestei lasagne cu fructe de mare necesită un vin alb care este moale și plin pe gust. Chardonnay este un răspuns excelent-în special o versiune italiană delicioasă, plină de corp, precum Cervaro della Sala 2003 de la Antinori din Umbria (45 USD). - Alina Gavril
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Revista