Rețeta Lasagna cu fructe de mare ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 12 porții cu 396 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, creveți, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Lasagna Cu Fructe De Mare, Lasagna Cu Fructe De Mare, și Lasagna Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Puneți o cratiță mare la foc mediu; adăugați făină în tigaie. Adăugați treptat lapte în tigaie, amestecând continuu cu un tel până se omogenizează; gatiti 1 minut. Se amestecă untul, cimbru, sare și piper; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cesti Catei De Usturoi
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă 1 1/4 căni Parmigiano și nucșoară. Puneți sosul de brânză deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Parmigiano Reggiano
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați usturoi; saut timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Se ia de pe foc.
9
Adăugați cremă de brânză; se amestecă până se topește brânza. Se amestecă jumătate și jumătate, 1/4 cană de pătrunjel, creveți și scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Combinați ouăle și ricotta într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul de ricotta în amestecul de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
11
Puneți 1 cană de sos de brânză în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 4 tăiței peste sos; se acoperă cu jumătate din amestecul de ricotta. Repetați straturile cu 4 tăiței, restul de jumătate din amestecul de ricotta și restul de 4 tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
12
Se toarnă sosul de brânză rămas peste tăiței; se presară cu restul de 3/4 cană Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Parmigiano Reggiano
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
13
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Presărați lasagna cu restul de 1/4 cană de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
15
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
16
Notă de vin: aroma bogată, moale și textura cremoasă, care umple gura acestei lasagne cu fructe de mare necesită un vin alb care este moale și plin pe gust. Chardonnay este un răspuns excelent-în special o versiune italiană delicioasă, plină de corp, precum Cervaro della Sala 2003 de la Antinori din Umbria (45 USD). - Alina Gavril