Nevoie de o felul principal vegetarian? Lasagna cu dovlecei și spanac ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 759 calorii, 38g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, ulei de măsline, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna Cu Tăiței De Dovlecei Cu Spanac, Lasagna de legume proaspete cu spanac și dovlecei, și Rulouri de lasagna de dovlecei cu umplutură de spanac și Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Saut dovlecel în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 până la 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați spanac; aruncați ușor până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
5
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Puneți o treime din legume într-un vas de copt pătrat de 9 inci ușor uns; acoperiți cu 2 tăiței și o treime din amestecul de ricotta. Repetați de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Paste
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Se presară cu mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
8
Coaceți, acoperit cu folie de aluminiu ușor unsă, la 425 timp de 25 până la 30 de minute sau până când bule și tăiței sunt fragede. Descoperiți și coaceți 5 până la 10 minute sau până devin aurii.