Lasagna Chorizo De Pui

Lasagna Chorizo De Pui
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți Chorizo Lasagnan de pui acasă. Pentru $2.37 pe portie, primești un fel principal care servește 12. O porție conține 612 calorii, 40g de proteine, și 35g de grăsime. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalapeno, pui rotisor, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lasagna Chorizo și mămăligă, Lasagna Chorizo și mămăligă, și Lasagna Chorizo și mămăligă.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți chorizo într-o tigaie mare; adăugați jalapenos. Gatiti la foc mediu timp de 6-8 minute sau pana cand carnea este complet fiarta; scurgeți. Se taie puiul; se adaugă în tigaie. Într-un castron, combinați ouăle și ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Întindeți 1 cană de sos enchilada într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Se acoperă cu patru tăiței, o treime din amestecul de ricotta, jumătate din amestecul de carne, 1 cană Monterey Jack și 1 cană sos enchilada. Repetați straturile. Se acoperă cu tăiței rămași, amestec de ricotta, sos enchilada și Jack Monterey.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se acoperă și se coace la 375 CP timp de 45-50 minute. Descoperi; coace 10 minute mai mult sau până când Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
5
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
6
Între timp, așezați ingredientele sosului într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se servește cu lasagna.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru Lasagne. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista