Lasagna Americană
Lasagna americană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 633 calorii. 518 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, oregano, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Lasagna Americană, Lasagna Americană, și Sukiyaki într - o bucătărie americană din bucătăria americană a lui Hiroko pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu, carne de vită măcinată maro, ceapă și usturoi; scurgeți grăsimea.
Se amestecă în busuioc, oregano, zahăr brun, 1 1/2 lingurițe de sare, roșii tăiate cubulețe și pastă de roșii. Se fierbe timp de 30 până la 45 de minute, amestecând ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați tăiței de lasagna și gătiți timp de 5 până la 8 minute sau până la al dente; se scurge.
Așezați tăiței pe prosoape și uscați.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, ricotta, parmezanul, pătrunjelul și 1 linguriță de sare.
Strat 1/3 din tăiței de lasagna în fundul unui vas de copt de 9x13 inci. Acoperiți tăiței cu 1/2 amestec de ricotta, 1/2 din brânza mozzarella și 1/3 din sos. Repet. Se acoperă cu fidea și sosul rămas.
Presărați parmezan suplimentar deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.