Ladyfingers Cu Fructe De Pădure Cremoase
Creamy Berry Ladyfingers ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 42 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, zmeură, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Salată de spanac cu fructe de pădure și Avocado cu Fetan și fistic într-un pansament cremos cu semințe de Mac, Ladyfingers, și Ladyfingers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați 1/2 cană de zmeură într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând solidele. Pune deoparte.
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, bătând la viteză mică până se omogenizează; pus deoparte.
Gatiti 1 cana de zahar ramasa si 1/4 cana de apa intr-o cratita grea la foc mic, fara a amesteca, pana cand zaharul se dizolva si un termometru cu bomboane Inregistreaza 248 (aproximativ 10 minute).
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste albușuri, bătând constant la viteză mare timp de 5 minute. Adăugați treptat bucăți de unt și piure de zmeură și bateți amestecul de glazură la viteză medie 2 minute sau până când este cremos.
Puneți amestecul de glazură într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar de 1 litru sau o pungă de conducte. Sigilați punga congelatorului și tăiați o gaură mică în 1 colț al sacului. Îndepărtați glazura pe părțile tăiate ale ladyfingers și acoperiți uniform cu căpșuni feliate. Praf cu zahăr pudră.
Notă: amestecul de glazură poate fi păstrat într-un recipient etanș la frigider timp de până la 1 săptămână. Pentru a înmuia consistența conductelor sau a răspândirii, puneți-o într-un vas de sticlă; cuptor cu microunde la 45 de secunde.
Bateți și apoi cuptorul cu microunde încă 30 de secunde.
Bateți până se omogenizează.