Kedgeree (Orez Curry Britanic Cu Eglefin Afumat)

Rețeta Kedgeree (orez Curried britanic cu eglefin afumat) ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 25 minute. Pentru $2.46 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. Un amestec de var, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Kedgeree De Eglefin Afumat, Ouă De Prepeliță Și Maioneză Curry, Eglefin afumat cremos și șofran kedgeree, și British Cheese Board-eglefin afumat și West Country Denhay Cheddar Chowder Matur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți ouăle cu apă rece și aduceți la foc mic; acoperiți și scoateți de pe foc.
Lăsați să stea 6 minute, apoi șocați sub apă rece. Se curăță sub apă curentă rece, apoi se sfărâmă. Pune deoparte.
Aduceți 2 căni de apă la foc mic, adăugați orez și reveniți la foc mic timp de 5 minute. Întoarceți căldura la minim, acoperiți și lăsați orezul să se aburească până când apa este complet absorbită și orezul este gătit, aproximativ 18 minute.
Puneți eglefinul afumat, laptele și frunza de dafin într-o cratiță și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand eglefinul se fulgi usor, aproximativ 5 minute.
Scoateți de pe foc și îndepărtați eglefinul din lapte și fulgați ușor cu degetele;
Scoateți frunza de dafin din lapte și aruncați; rezervați lapte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; când untul este topit, adăugați ceapă, usturoi și chili opțional. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa este moale si usturoiul este aromat, aproximativ 6 minute.
Adăugați pudră de curry și aruncați cu legume până când curry este parfumat, aproximativ 4 minute.
Adăugați orez în curry și ceapă și aruncați până când ingredientele sunt complet încorporate.
Adăugați eglefin și lapte rezervat și aruncați ușor până când eglefinul este încorporat.
Adăugați suc de lămâie și gust pentru condimente. Îndoiți ușor ouăle sferturi și cilantro și serviți cu pene de var.