Kay Kay Tras de carne de porc

Kay Kay Tras de carne de porc
Carnea de porc trasă de Kay Kay ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 10 porții cu 280 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sosul de grătar, sare, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc, Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, și Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul brun, sarea, ardeiul, ardeiul negru, ardeiul cayenne, zahărul alb, praful de usturoi și pudra de ceapă într-un bol până se amestecă uniform. Frecați amestecul de condimente peste carnea de porc. Acoperiți carnea de porc cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați carnea de porc într-un aragaz lent și adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar carnea de porc. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 4 ore sau la scăzut timp de 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Transferați carnea de porc într-un castron mare și tocați cu 2 furci; aruncați orice os, piele și exces de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scurgeți și rezervați lichidul de gătit din aragazul lent. Întoarceți carnea de porc mărunțită la aragazul lent și amestecați sosul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Reduceți căldura la minim și gătiți încă 2 ore.
6
Adăugați suficient lichid de gătit rezervat pentru a umezi carnea de porc după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista