Kale sau plăcintă cu Bietă
Kale sau Chard Pie este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 185 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină, ceapă, bietă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de varză de smarald, Bietă și orez, SOUPER GUST SLAB DIN TUNISIA: TOCANĂ DE KALE, BIETĂ ȘI NĂUT CU MIEL...PESTE CUSCUS ATÂT DE INTELIGENT, și Prăjituri de varză afumată și cartofi și salată de varză roșie cu mere murate rapid.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Puneți untul într-o tigaie mare, de preferință antiaderentă, la foc mediu. Un minut mai târziu, adăugați varza și ceapa.
Se presară sare și piper și se gătește, amestecând ocazional, până când frunzele sunt destul de fragede, aproximativ 10 minute; nu se rumenesc.
Se ia de pe foc, se adaugă ierburile, apoi se gustă și se reglează condimentul.
Între timp , gătiți tare 3 ouă, apoi coajați și tocați grosier.
Adăugați la amestecul de varză gătită și lăsați să se răcească în timp ce faceți aluatul.
Combinați iaurtul, maioneza și ouăle rămase.
Adăugați praful de copt și făina și amestecați până se omogenizează. Ungeți ușor un vas de copt din ceramică sau sticlă de 9 12 inci.
Întindeți jumătate din aluat peste fund, apoi deasupra cu umplutura de kale; ungeți aluatul rămas peste kale, folosind degetele sau o spatulă de cauciuc pentru a vă asigura că nu există goluri în ceea ce va forma plăcintele crusta superioară.
Coaceți timp de 45 de minute; va fi strălucitor și maro auriu.
Lăsați plăcinta să se răcească cel puțin 15 minute înainte de a o tăia în câte pătrate sau dreptunghiuri doriți. Mănâncă cald sau la temperatura camerei.Plăcintă Cu Varză.
Un clasic Est-European: înlocuiți varza cu 1 cap mediu de Savoy sau varză albă și ierburile amestecate cu 2/3 cană de mărar proaspăt tăiat.Plăcintă cu ciuperci și Kasha.
Cărnos ca aromă și textură și poate fi făcut cu aproape orice boabe fierte, inclusiv boabe de grâu și secară: înlocuiți 3 căni de ciuperci tocate sau feliate pentru kale și adăugați 1 cană Kasha gătită .
Adăugați kasha la amestecul de ciuperci împreună cu ierburile.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;