Kale sau plăcintă cu Bietă

Kale sau plăcintă cu Bietă
Kale sau Chard Pie este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 185 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină, ceapă, bietă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de varză de smarald, Bietă și orez, SOUPER GUST SLAB DIN TUNISIA: TOCANĂ DE KALE, BIETĂ ȘI NĂUT CU MIEL...PESTE CUSCUS ATÂT DE INTELIGENT, și Prăjituri de varză afumată și cartofi și salată de varză roșie cu mere murate rapid.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți untul într-o tigaie mare, de preferință antiaderentă, la foc mediu. Un minut mai târziu, adăugați varza și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se presară sare și piper și se gătește, amestecând ocazional, până când frunzele sunt destul de fragede, aproximativ 10 minute; nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Se ia de pe foc, se adaugă ierburile, apoi se gustă și se reglează condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
IerburiIerburi
5
Între timp , gătiți tare 3 ouă, apoi coajați și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Adăugați la amestecul de varză gătită și lăsați să se răcească în timp ce faceți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
7
Combinați iaurtul, maioneza și ouăle rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
IaurtIaurt
OuăOuă
8
Adăugați praful de copt și făina și amestecați până se omogenizează. Ungeți ușor un vas de copt din ceramică sau sticlă de 9 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
9
Întindeți jumătate din aluat peste fund, apoi deasupra cu umplutura de kale; ungeți aluatul rămas peste kale, folosind degetele sau o spatulă de cauciuc pentru a vă asigura că nu există goluri în ceea ce va forma plăcintele crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Coaceți timp de 45 de minute; va fi strălucitor și maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați plăcinta să se răcească cel puțin 15 minute înainte de a o tăia în câte pătrate sau dreptunghiuri doriți. Mănâncă cald sau la temperatura camerei.Plăcintă Cu Varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
12
Un clasic Est-European: înlocuiți varza cu 1 cap mediu de Savoy sau varză albă și ierburile amestecate cu 2/3 cană de mărar proaspăt tăiat.Plăcintă cu ciuperci și Kasha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză VerdeVarză Verde
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
CiuperciCiuperci
IerburiIerburi
KashaKasha
KaleKale
13
Cărnos ca aromă și textură și poate fi făcut cu aproape orice boabe fierte, inclusiv boabe de grâu și secară: înlocuiți 3 căni de ciuperci tocate sau feliate pentru kale și adăugați 1 cană Kasha gătită .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De SecarăBoabe De Secară
CiuperciCiuperci
GrâuGrâu
KashaKasha
KaleKale
14
Adăugați kasha la amestecul de ciuperci împreună cu ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
IerburiIerburi
KashaKasha
15
articol var
16
Type_27_data = {};
17
articol
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista