Kale crocantă cu baie de lămâie-iaurt
Crispy Kale cu lămâie-iaurt Dip este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, varză creț și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Kale crocantă cu baie de lămâie-iaurt, Vinete prăjite și varză crocantă cu iaurt, și Triunghiuri phyllo Kale coapte crocante cu 3 ingrediente feta iaurt Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un castron, aruncați varza cu toate, cu excepția a 1 lingură de ulei de măsline și jumătate din usturoi.
Întindeți kale pe 2 foi de copt și prăjiți-le în treimile superioare și inferioare ale cuptorului timp de aproximativ 15 minute, până când sunt crocante; deplasați tigăile de sus în jos la jumătatea drumului. Condimentați varza cu sare și piper și transferați-o într-un platou mare.
Într-un castron mic, bateți iaurtul cu coaja și sucul de lămâie și usturoiul rămas și 1 lingură de ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Se servește cu varza prăjită.