Kaiser Rolls
Kaiser Rolls ia în jurul valorii de 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, primești o pâine care servește 16. Un amestec de zahăr, făină, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 466 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Kaiser Rolls, Rulouri De Parmezan Kaiser, și Rulouri De Parmezan Kaiser.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă.
Adăugați 1 lingură de zahăr; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați uleiul, sarea, apa caldă rămasă și zahărul și 4 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în 16 bucăți. Formați fiecare într-o minge.
Loc 2 în. separat pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Bateți albușul de ou și apa rece; periați peste rulouri.
Se presară cu semințe de Mac și/sau susan. Cu foarfece, tăiați un 1/4-in.- cruce adâncă pe vârfurile rulourilor.
Se coace la 400 la 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.