Dacă aveți aproximativ 1 oră și 10 minute de petrecut în bucătărie, Jumătățile de cartofi acoperite cu firimituri ar putea fi o rețetă minunată lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 262 de calorii , 6 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 43 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, sare, pesmet asezonat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de 56% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Healthy & Delicious: Jumătăți de ardei prăjit cu topping de pesmet de pâine , Spaetzle cu firimituri și somon acoperit cu pesmet .
Instrucțiuni
1
Într-un castron puțin adânc, combinați pesmetul, boia de ardei, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Ungeți cartofii cu unt; se rulează în amestecul de pesmet până se îmbracă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 1 oră sau până când se înmoaie.