Jos-acasă prăjituri Crab ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 54 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25 și costă 38 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână firimituri de pâine condimentate, pansament cu bici minune, carne de crab și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, Prăjituri de Crab precum Joe ' s Crab Shack, și Acasă de Crăciun + prăjituri cu ulei de măsline citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă carnea de crab, 1/4 cană din firimiturile de pâine, maiaua, oul, sosul de grătar și ceapa până se omogenizează bine; acoperi. Refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Crabmeat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2
Formați amestecul de carne de crab în 8 chiftele; se acoperă cu restul de 3/4 cană de pesmet. Pulverizați fiecare tort pe ambele părți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Crabmeat
3
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați chiftele; gatiti 4 pana la 5 min. pe fiecare parte sau până când sunt ferme și se rumenesc pe ambele părți.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.