Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre prietenos cu fodmap? Joong în stil Toisan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 6,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 600 de calorii. Dacă aveți creveți pentru copii, fasole mung, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Orez lipicios învelit în frunze de bambus (Joong sau Zhongzi), Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat răsfăț, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet, și Chili în stil Indiana – puteți face chili în stil Midwest cu asta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmați rețetă pentru a saramura ouă de rață. Dacă utilizați gălbenușuri de ou de rață sărate fierte, treceți la pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă De Rață
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Rață întreagă
2
Urmați rețetă pentru a vindeca burta de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
1
Așezați cel puțin jumătate din pachetul de frunze joong într-un recipient mare și acoperiți complet cu apă rece. Înmuiați frunzele timp de douăzeci și patru de ore, schimbând apa de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Așezați frunzele de joong într-o oală mare sau într-un cuptor olandez. Se acoperă cu apă și se pune pe aragaz la foc mare. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu și gătiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Scurgeți frunzele și clătiți cu apă rece. Folosind o perie de legume, luați o frunză și frecați fiecare parte și clătiți din nou sub apă curgătoare. Tăiați tulpina folosind foarfece de bucătărie și aruncați-o. Repetați până când toate frunzele sunt spălate, clătite și tăiate. Pune concediu sin strecurătoare și retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Pentru lap cheong: clătiți lap cheong sub apă curentă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Tăiați fiecare tur cheong în jumătate transversal. Împărțiți fiecare jumătate pe lungime de două ori în sferturi (ar trebui să obțineți 8 bucăți din fiecare lap cheong). Pune deoparte.
6
Pentru burta de porc vindecată: clătiți burta de porc sub apă curentă rece pentru a îndepărta excesul de sare. Se usucă cu prosoape de hârtie și se feliază în benzi late de 1/2 inch pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Tăiați fiecare bandă în bucăți de 1 inch. Pune deoparte.
1
Tăiați fiecare gălbenuș în jumătate și dați deoparte. Dacă folosiți gălbenuș de ou de rață sărat crud: separați albușurile de gălbenușuri. Rezervați albi pentru o altă utilizare (se vor păstra timp de 1 lună la frigider).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă De Rață
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2
Tăiați gălbenușurile în jumătate folosind foarfece de bucătărie ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1
Așezați creveții și scoicile în boluri mici separate. Spălați de trei ori în scurgerea apei reci. Acoperiți complet cu apă și lăsați să se înmoaie timp de cincisprezece minute. se scurge și se lasă deoparte. Tăiați scoicile în fâșii și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați orezul într-o strecurătoare cu ochiuri fine. Clătiți sub apă curentă rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Se transferă într-un castron mare și se acoperă complet cu apă rece. Se lasă să se înmoaie 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Se scurge bine și se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați fasolea într-o strecurătoare cu ochiuri fine. Clătiți sub apă curentă rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Adăugați ulei vegetal și sare și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați fasole mung la orez și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mung
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Pentru a asambla: luați două frunze întregi de joong de aproximativ aceeași dimensiune. Asigurați-vă că nu există lacrimi sau rupturi în frunze. Frunzele ar trebui să se curbeze în aceeași direcție. Luați o frunză joong în fiecare mână ținând-o orizontal în fața dvs., asigurându-vă că capetele se potrivesc. Suprapuneți marginea unei frunze pe coloana centrală a celeilalte frunze. Țineți frunzele suprapuse împreună cu degetul mare în centrul frunzelor și pliați în jumătate.
5
Ori jos jumătate inch de frunze în sus și tuck sub degetul mare pentru a crea buzunar în interiorul frunze pentru joong. Țineți frunzele pliate într-o mână și apoi folosiți cealaltă mână pentru a deschide frunzele pentru a face buzunarul în interior.
6
Ținând ferm frunzele, așezați 3 linguri de amestec de orez în buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Adăugați o singură bucată de burtă de porc vindecată, o jumătate de gălbenuș de ou, trei creveți, trei șuvițe scoici și o bucată lap cheong în centrul orezului. Acoperiți umplutura cu încă 3 linguri de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Adăugați a treia frunză joong înfășurând-o în jurul vârfului celor două frunze pentru a extinde înălțimea joong-ului. Veți folosi această frunză pentru a închide totul.Luați marginea exterioară a celei de-a treia frunze și pliați-o spre centru, sigilând joong-ul. Joong - ul ar trebui acum sigilat la un capăt și deschis la celălalt.
9
Neteziți frunzele spre capătul deschis și apoi adunați toate capetele, pliați-le spre centru și țineți apăsat cu degetul mare. Fii ferm, dar nu rupe sau rupe frunzele. Dacă frunzele se rup, începeți din nou. Asigurați-l cu sfoară de bucătărie făcând mai multe bucle în jurul lui joong și fixându-l cu nod. Pat terminat joong cu mâinile pe ambele părți pentru a compacta. Repetați până când frunzele joong și umplutura sunt terminate. Excesul de frunze joong poate fi uscat la temperatura camerei pe un suport de răcire cu sârmă și reutilizat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Bitul De Copt Portocaliu M&m
10
Strat terminat joong într-o oală mare și se acoperă cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se pune pe aragaz la foc mare, se acoperă și se fierbe. Reduceți căldura la mediu. Gatiti timp de 2 1/2 ore, completand oala cu apa clocotita pentru a mentine Joong scufundat si rotind joong la fiecare ora pentru a promova gatitul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scoateți joong și de scurgere în strecurătoare stabilit în chiuveta. Lăsați să se odihnească timp de zece minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
13
Tăiați coletele deschise și serviți imediat cu sos de soia.Extra joong poate fi păstrat la frigider până la o săptămână sau la congelator timp de câteva luni. Pentru a reîncălzi, puneți-l în apă fierbinte până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi