Jicama-Salată De Rodie
Jicama-salata de rodie este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 91 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați arils de rodie, suc de lămâie, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Rodie, Portocală Și Jicama, Salată de jicama, mere și rodie cu vinetă de zmeură Dijon, și Salată de jicama Make-Ahead cu friptură arsă, rodie și Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați jicama, arilele de rodie, ceapa și cilantro într-un castron mare.
Combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, nectarul de agave, sarea și ardeiul roșu măcinat într-un bol, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de suc în amestecul jicama; aruncați ușor pentru a acoperi.