Jicama lui Miki (Pico De Gallo Salsa) este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 51 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână jicamas, usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Salată de jicama, castraveți și ananas (Pico De Gallo), Pico De Gallo Salsa, și Salsa / Pico De Gallo II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați roșii tăiate cubulețe, jicamas, ardei poblano, ceapă roșie și ardei jalapeno cu usturoi, suc de lămâie, coriandru, oțet balsamic alb și sare împreună într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic Alb
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbours Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.