Jibarito ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 898 calorii, 30g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați friptură de fustă de vită, salată verde, brânză americană procesată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Jibarito, Jamon Jibarito, și Jack Și Guac Jibarito.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 căni de ulei vegetal într-o tigaie mare, adâncă sau friteuză la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați jumătățile de pătlagină în ulei și gătiți 1 până la 2 minute, până când plutesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Scoateți din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Așezați jumătățile de pătlagină între 2 plăci de tăiat. Apăsați pentru a aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Așezați plantanele turtite înapoi în ulei și gătiți timp de 2-3 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați usturoiul, friptura de fustă, ceapa, chimenul și oregano. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand friptura este gatita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Pentru a servi, întindeți maioneza pe una dintre feliile de pătlagină. Se acoperă cu amestec de brânză, friptură și ceapă, salată verde și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Așezați cealaltă jumătate de pătlagină deasupra pentru a forma un sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)