Jambalaya II

Jambalaya II
Jambalayan II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,62 USD pe porție. O porție conține 434 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cârnați, roșii, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării Creole. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul și cârnații într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până când puiul este opac și cade din os, 45 de minute. (De obicei fac asta cu o seară înainte și dau la frigider pentru a degaja grăsimea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
ApăApă
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți puiul și cârnații, rezervând bulion. Shred pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
BulionBulion
3
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți ardeiul gras, ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, adăugând bulion de pui rezervat, dacă este necesar. Se amestecă roșiile, pudra de chili, sosul de piper, cayenne, Worcestershire și frunzele de dafin; reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Supă De PuiSupă De Pui
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ardei GrasArdei Gras
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Amestecați puiul mărunțit, cârnații și pasta de roșii în legumele condimentate. Continuați să fierbeți până când aroma este la fel de picantă pe cât doriți, adăugând lichid rezervat după cum este necesar pentru a se subția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
Pasta De TomatePasta De Tomate
LegumeLegume
CârnațiCârnați
5
Se amestecă 1 cană de lichid rezervat cu orezul. Se fierbe 20 de minute, până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
6
Serviți sau continuați să fierbeți, după dorință.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca pentru Jas del Salnes Leiranan Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Galben pal, cu nuanțe verzi. Luminos și puternic concentrat pe nas, afișând arome incisive de lămâie Meyer, caprifoi, chinină și minerale, împreună cu un indiciu de ghimbir în fundal. Uscat, încordat și ușor pe picioare, oferind arome intense de citrice și fructe de livadă, cu dantela minerală, care nu prezintă exces de greutate. Se închide pe o notă picantă, afișând o persistență puternică, cu nuanțe florale.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate14
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista