Inel De Pâine Dilly
Inelul de pâine Dilly este un vegetarian pâine. Această rețetă servește 16 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 209 calorii. Dacă aveți apă caldă, lapte cald, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Inel de brânză Dilly cu baie de spanac, Pâine Dilly, și Jan ' s Dilly Bread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați laptele, untul, zahărul, ouăle, smântâna, condimentele și 3 căni de făină. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la înălțime timp de 3 minute. Se amestecă făina rămasă (aluatul va fi lipicios). Nu frământați. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se amestecă aluatul în jos. Puneți o lingură într-un 10-in uns. tub sau tigaie tub canelată. Acoperiți și lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 375 de minute timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc (acoperiți ușor cu folie dacă blatul se rumeneste prea repede). Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă.