Imbolc Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 596 calorii, 16g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.95 pe portie. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de coriandru, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1), Cupcakes Vegan Brussel Carrot Curry cu glazură de brânză cremă și reducere Curry de arțar, și Chilakada Dumpa Podi Koora-Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry pentru rețete similare.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.