Iaurt și sos Sumac
Iaurtul și sosul Sumac necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă are 93 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de vinete prăjite cu cărbune, sumac, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 20%. Încercați Iaurt și sos Sumac, Burgeri de dovlecei de curcan cu sos de iaurt-Sumac, și Supă de roșii prăjită cu crutoane Haloumi, iaurt și Sumac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți usturoiul, iaurtul, 2 linguri de ulei și 1/2 linguriță de sumac într-un castron mediu; condimentează cu sare.
Puneți sosul pe un platou.
Așezați vinetele deasupra. Se condimentează cu sare, se stropește cu ulei și se presară cu sumac.
Faceți înainte: iaurtul și sosul Sumac se pot face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.