Iasomie Miere Lassi
Jasmine Honey Lassi ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 206 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,53 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați până la 6 cuburi de gheață, iaurt grecesc, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Iasomie Miere Lassi, Kesar Lassi ~ Saffron dulce Lassi ~ Punjabi Lassi s, și lassi, dulce punjabi lassi / cum sa faci lassi.
Instrucțiuni
Se dizolvă mierea în ceaiul cald. Se dă la frigider până se răcește.
Combinați ceaiul îndulcit, piersicile, iaurtul și gheața într-un blender. Se amestecă până se omogenizează.
De la smoothie-uri Super-încărcate: peste 60 de rețete pentru smoothie-uri energizante de Mary Corpening Barber și Sara Corpening Whiteford. Text copyright 2010 de Mary Corpening Barber și Sara Corpening Whiteford; fotografii Copyright 2010 de Jenifer Altman. Publicat de Chronicle Books LLC.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.