Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă-mi părerea despre pâinea de carne a mamei. O porție conține 93 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de piper, căței de usturoi, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf, Mama ' s cel mai bun Meat Loaf, și Tex-Mex Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele 11 ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Forma într-o pâine; loc într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute, timp de 35-40 de minute sau până când nu rămâne roz și un termometru pentru carne citește 160 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch